Bloggen om den tvspelande, träningsnörden till kock som pendlar fram och tillbaka mellan Norrland och Västmaland.
Här kommer jag skriva av mig recept, vad jag tycker om tvspelen, vad som händer i min utbildning och hur jag tar mig framåt för att bli en färdig A la carte kock :)
Mycket nöje med bloggläsningen.
Det här med att göra en devils cake var svårare sagt en gjort. Jag hittade recept på Tasteline.se så om ngn är sugen att göra så finns det där :)Första gången gjord och slutade i lite mindre katastrof - men det löste sig ganska fint i alla fall. Har jag riktigt tur så smakar den helt okej ;) Istället för att göra i tre formar kan du göra i en, då är det inte en lika stor risk att kakan blir torr och se även till att kakan är riktigt kall innan du strör på glasyren - Annars smälter den ut.Ett annat tips är att när du ska skära igenom kakan så lägg kniven på ett msk mått så håller du samma höjd hela tiden, och snurra kakan istället för att "såga" igenom så får du finare snitt :)Lycka till med denna mastiga tårta! Hoppas det smakar.